Η Εταιρεία

Η εταιρία μας V.V CONSTRUCTION εδρεύει στην Αθήνα, αλλά οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεστε! Διατηρούμε μια ενεργή θέση στον χώρο των κατασκευαστικών έργων πάνω από 23 χρόνια και ταυτόχρονα διαθέτουμε πλήρη εξειδίκευση στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Οι υπηρεσίες μας προσφέρoνται πάντοτε στα πιο υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα των τιμών της αγοράς με αποκλειστικό μας σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας και την παράδοση ενός άρτια εκτελεσμένου αποτελέσματος, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται μέσω τις διεξοδικής ανάλυσης και της προσεκτικής μελέτης των σχεδίων, τα οποία εκτελούνται άριστα χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας , αλλά και στα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που χρησιμοποιούμε .Το προσωπικό που απαρτίζει την ομάδα μας διαθέτει πλήρη τεχνογνωσία καθώς και μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Καθένας από τους συνεργάτες μας διακατέχεται από απόλυτη εμπιστοσύνη , αξιοπιστία ,υπευθυνότητα , σεβασμό ,συνέπεια και επαγγελματισμό, ακριβώς δηλαδή τα στοιχεία που συναπαρτίζουν την ταυτότητα της V.V CONSTRUCTION!

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Κατασκευές parking

  • Κατασκευές δρόμων

  • Κατασκευές γηπέδων

Πραγματοποιούμε μεταφορές και προμήθεια αδρανών υλικών και κηποχώματος, καθώς και μεταφορές προϊόντων σκουπιδιών, εκσκαφών και κατεδάφισης. Ακόμη αναλαμβάνουμε εκσκαφές χαντακίων, εκβραχισμούς, ασφαλτικές διαστρώσεις και επιχωματώσεις (μπαζώματα), κατεδαφίσεις, φορτώσεις, αλλά και καθαριότητα χώρων αποψίλωση οικοπέδων και ειδικές εργασίες ( μικρά μηχανήματα κομπρεσέρ αέρος).